Over ons

Het bedrijf ‘Goedcadeau.nl is ontstaan uit frequente zoektochten naar goede en unieke cadeaus voor ieder moment.

Wij zijn Ricky en Lieke van Boxtel. Ricky heeft het ondernemen zich al vroeg eigen gemaakt en Lieke is opgegroeid in een ondernemende familie. Beide hebben we, ieder op ons eigen manier, dan ook veel affiniteit met creatief ondernemerschap.  

Achter het geven van een cadeau schuilt voor ons te allen tijde een uitdagende missie, namelijk: Een origineel cadeau vinden waar de ontvanger oprecht gelukkig van wordt, een cadeau waardoor hij/zij positief wordt verrast en een cadeau die de geadresseerde nog niet eerder in ontvangst heeft genomen. Kortom; Een echt goed cadeau.

De cadeaus die uiteindelijk aan onze criteria voldeden waren voornamelijk de gepersonaliseerde cadeaus. Zo weet je zeker dat je jezelf onderscheid ten opzichte van de rest. Een gepersonaliseerd cadeau spreekt direct aan en voelt speciaal omdat men de moeite heeft genomen om het cadeau te (laten) personaliseren. Wij dachten; Wie wil dit nou eigenlijk niet?! Vanuit deze gedachten zijn wij Goedcadeau.nl gestart.

De ruim twintig jarige ervaring van Ricky in het ondernemerschap en het creatieve brein van ons beide zorgen voor een prettig samenspel. De combinatie van deze eigenschappen leidt tot unieke creaties en vormen het fundament voor Goedcadeau.nl 

De cadeaus in ons assortiment zijn uniek en voornamelijk naar eigen wens te personaliseren. Zo hoeft de zoektocht naar een écht goed cadeau niet heel moeilijk meer te zijn!

Wij zijn Lieke & Ricky, de oprichters van GoedCadeau.nl
Gratis Verzending

Wij berekenen geen verzendkosten bij besteding van minimaal € 25,-

Retourneren binnen 14 dagen

Met uitzondering van gepersonaliseerde items.

Snelle levering

Het product heb je vaak al in 1-3 dagen in huis.

Veilig afrekenen

Je kan betalen met alle bekende betaalmethodes.