Veel gestelde vragen

Bestellingen worden doorgaans in 1-3 werkdagen bij je geleverd.

Een product mag binnen 14 dagen aan ons geretourneerd worden. Heb je het product laten personaliseren? Het is dan helaas niet mogelijk om het product te ruilen of te retourneren.

Als je bestelling nog niet is verstuurd dan is het nog mogelijk om het verzendadres aan te laten passen. Is de bestelling reeds verstuurd dan is het helaas niet meer mogelijk om het verzendadres aan te laten passen.

Alle bestellingen welke zijn verstuurd als pakketpost zijn te traceren. Als de bestelling is verstuurd dan krijg je van ons een email met daarin je track & trace code. Hiermee is het mogelijk om je bestelling te volgen. Je weet dan dus precies wanneer je bestelling geleverd wordt.

Het is erg vervelend als je niet tevreden bent. Wij komen dan graag met je in contact om te kijken of wij samen tot een oplossing kunnen komen.

Ja, het is mogelijk om het cadeau direct bij de ontvanger te laten bezorgen. Het factuur adres en bezorgadres mogen dus gewoon afwijkend zijn. Tijdens het afrekenen kun je de juiste adressen invoeren.

Neem contact met ons op

  Gratis Verzending

  Wij berekenen geen verzendkosten bij besteding van minimaal € 25,-

  Retourneren binnen 14 dagen

  Met uitzondering van gepersonaliseerde items.

  Snelle levering

  Het product heb je vaak al in 1-3 dagen in huis.

  Veilig afrekenen

  Je kan betalen met alle bekende betaalmethodes.