Betaalmethodes

Je cadeau betalen kan bij ons op alle bekende manieren.

Vooruit Betalen per bank
Wanneer je kiest voor de betalingsmethode “Vooruit betalen per bank” dan ontvang je van ons de rekeninggegevens waarop je het bedrag over kunt maken. Na ontvangst van de betaling zullen wij de bestelling opsturen. Hou er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat wij de betaling ontvangen hebben.

iDeal (alleen voor Nederlandse klanten)
De betalingsmethode iDeal is de meest gebruikelijke betalingsmethode voor Nederlandse klanten. Op moment dat je betaald met iDeal dan ontvangen wij het geld direct en kunnen wij de bestelling direct versturen!

Mister Cash (alleen voor Belgische klanten)
Deze betalingsmethode is alleen geschikt voor onze Belgische klanten en werkt op dezelfde manier als iDeal voor Nederlandse klanten. Wanneer je betaald met de betalingsmethode Mister Cash dan ontvangen wij het geld direct op onze rekening en kunnen wij de bestelling direct versturen.

Creditcard (Maestro, Visa, Mastercard)
Wanneer je kiest voor het betalen met een creditcard dan kan jouw bestelling direct verstuurd worden. Houd er echter wel rekening mee dat wij een anti fraude controle uitvoeren en dat dit kan zorgen voor een kleine vertraging.

Sofort Banking
De betalingsmethode Sofort Banking wordt gebruikt door klanten uit Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Wanneer je kiest voor deze betalingsmethode dan hebben wij het bedrag direct op onze rekening en kunnen wij de bestelling direct versturen.

Giropay
De online betaalmethode Giropay is vooral populair bij onze Duitse klanten. Het betaalproces lijkt veel op dat van iDeal. Ruim 80% van de Duitse banken hebben een aansluiting. De bestelling kan direct worden verzonden.

Gratis Verzending

Wij berekenen geen verzendkosten bij besteding van minimaal € 25,-

Retourneren binnen 14 dagen

Met uitzondering van gepersonaliseerde items.

Snelle levering

Het product heb je vaak al in 1-3 dagen in huis.

Veilig afrekenen

Je kan betalen met alle bekende betaalmethodes.